Kerem Bursin i Hande Ercel: “Ako se nešto desi, onda ćete saznati!”

Glavni glumci serije Sen Cal Kapimi, Hande Ercel i Kerem Bursin privuku pažnju gde god se pojave. Dugo se pisalo o njihovom međusobnom odnosu.

Kerem Bursin i Hande Ercel: “Ako se nešto desi, onda ćete saznati!”

Postoji grupa ljudi koja i dalje smatra da između njih dvoje im nešto više od prijateljstva. Hande i Kerem su to nekoliko puta javno demantovali. Juče su od strane novinara primećeni zajedno u jednoj od teretana. Novinari su brže bolje stigli na lice mesta i fabrication nekoliko pitanja za njih dvoje. Jedan od pripadnika medija je upitao, da li to što idu zajedno na trening, bave se sportom znači da im nešto više od drugarstva između njih. Na to pitanje Kerem Bursin je dao kratak odgovor. Rekao je “ Ukoliko se nešto desi, onda ćete saznati o tome ”. Tu nije kraj vestima kada je u pitanju ovaj sjajni duo. Hande i Kerem su nagrađeni kao najbolji glumački par od strane We Ask Students Project Odullerija. Još jedno lepo priznanje za ovaj glumački par.

Hande Ercel i Kerem Bursin sa nagradom

Kada je privatan život u pitanju, nikad se ne zna, možda se želja fanova na kraju i ostvari… Da li vi vidite Kerema i Hande kao par? Pišite nam u komentarima. Sve epizode serije Sen Cal Kapimi, koja u subotu, 17. aprila ima finalnu epizodu ove sezone sa prevodom možete gledati na MOVTEX.COM .

By: Milt-TV Exposed