Ko je “novi Egemen” u seriji Babil?

Babil, jedna od uspešnih produkcija Star TV, pronašla je svog novog Egemena. Poznati glumac, Onur Sajlak, glumi umesto Ozana Guvena. Serija Babil koja je počela da se emituje sredinom prošle sezone, govori o univerzitetskom profesoru koji je klevetio i počeo da radi ilegalne poslove kako bi opstao i pokrio troškove operacije svog bolesnog sina. Zbog ...

Ko je “novi Egemen” u seriji Babil?

Babil, jedna od uspešnih produkcija Star TV, pronašla je svog novog Egemena. Poznati glumac, Onur Sajlak, glumi umesto Ozana Guvena.

Serija Babil koja je počela da se emituje sredinom prošle sezone, govori o univerzitetskom profesoru koji je klevetio i počeo da radi ilegalne poslove kako bi opstao i pokrio troškove operacije svog bolesnog sina. Zbog brojnih problema u svom privatnom životu, između ostalog i suđenja koje ga očekuje, Ozan Guven nije želeo da nastavi da snima za novu sezonu.

U dogovoru sa producentskom kućom Ay Yapim napustio je seriju. Iako je ova situacija veoma loše uticala na seriju, producentska kuća Ay Yapım je rešenje našla ugovorom sa drugim glumcem. Serija je dobila novog Egemena u čijoj ulozi igra Onur Saylak.

By: TV Exposed