Nastavlja se serija Gonul Dagi

Dobre vesti za tursku seriju Gonul Dagi i njene fanove. Nakon zabrinjavajuće informacije da je koronavirus potvrđen kod 39 članova ekipe sa seta, ponovni test doneo je znatno bolje rezultate. Pozitivno je bilo „samo“ pet osoba. Svi oni se osećaju dobro, i gotovo da nemaju simptome. Glumac Ali Dusenkalkar koji je među prvima bio pozitivan ...

Nastavlja se serija Gonul Dagi

Dobre vesti za tursku seriju Gonul Dagi i njene fanove.

Nakon zabrinjavajuće informacije da je koronavirus potvrđen kod 39 članova ekipe sa seta, ponovni test doneo je znatno bolje rezultate. Pozitivno je bilo „samo“ pet osoba. Svi oni se osećaju dobro, i gotovo da nemaju simptome. Glumac Ali Dusenkalkar koji je među prvima bio pozitivan na testu, nije imao nijedan od simptoma tokom svih ovih dana. On će sutra biti ponovo testiran na prisustvo virusa u njegovom organizmu.

Produkcija planira nastavak snimanja serije Gonul Dagi za tri dana. Odlukom TRT1 kanala i produkcije, svi zaposleni na projektu koji ne mogu da rade zbog karantina dobiće punu platu.

S obzirom da je snimljena rezervna epizoda, emitovanje serije neće biti prekinuto. Nova epizoda nas očekuje naredne subote.

NOVO - Hande Ercel i Kerem Bursin odgovorili širokim osmesima na pitanje o vezi (FOTO)

By: TV Exposed