Nova nagrada za seriju Veda Mektubu / Oproštajno pismo

Serija Veda Mektubu / Oproštajno pismo, koja je počela na kraju zimske sezone na platnu Kanala D, bila je jedan od izuzetnih projekata sezone, iako nije dobila visoku gledanost koja bi joj omogućila novu sezonu.

Nova nagrada za seriju Veda Mektubu / Oproštajno pismo

Foto Credits: Dizilah

Serija Veda Mektubu / Oproštajno pismo, koja privlači pažnju svojom glumačkom postavom uticajnih glumaca kao što su Nurgul Yesilcay, Selim Bayraktar, Bennu Yildirimlar, Rabia Soyturk i Emre Kivilcim, ima oštru dramsku priču koja privlači publiku.

Činjenica da je Kanal D, koji je doneo važnu odluku nastavljajući seriju Veda Mektubu na leto, uprkos tvrdnjama o finalu serije, čini se kao veoma važna podrška.

Dok se u štampi nalazi podatak da će serija imati finale u 24. epizodi, publika zna da se priča korak po korak približava kraju.

Novo priznanje

Još jedna nagrada stigla je u projekat Veda Mektubu / Oproštajno pismo. Snažna priča serije i uspešni glumački nastupi krunisani su nagradama.

Pinar Altug Atacan i Ceyhun Yilmaz bili su domaćini ceremonije koja je okupila mnoga poznata imena iz sveta biznisa, umetnosti, medija i društva. Serija Kanala D Veda Mektubu, koja svakog ponedeljka uveče izlazi na ekran sa svojim novim epizodama, bila je jedan od projekata koji su noć napustili sa nagradom.

Hakan Karsak i Ummu Putgul dobili su nagradu ispred projekta Veda Mektubu, koja je na ceremoniji izabrana za „TV seriju godine“.

NOVO - Serija Kendi Dusen Aglamaz dobila prvo priznanje

By: TV Exposed