Novi glumci u seriji Suslu Korkuluk / Ukrašeno strašilo

Turska serija Suslu Korkuluk / Ukrašeno strašilo će najverovatnije doneti priču iz 70-ih i 80-ih godina prošlog veka. To je zaključeno nakon analize video najave projekta koja je nedavno objavljena. Glavne uloge u ovoj novoj seriji će tumačiti Cagatay Ulusoy i Alina Boz.

Novi glumci u seriji Suslu Korkuluk / Ukrašeno strašilo

Foto Credits: Dizilah

Od ranije je poznato da će Cagatay Ulusoy u ovom projektu glumiti modnog dizajnera. Od prvih informacija i prve video najave ova nova turska serija privlači zaista mnogo pažnje. U poslednjih nekoliko dana na dnevnom nivou dobijamo nove vesti o glumačkom kadru. Glumačkoj ekipi se pridružilo dvoje glumac, jedan glumac i jedna dama.

Ulogu u seriji Suslu Korkuluk će i tumačiti pevač Ayaz Tezcan. Za sada nije poznato koju ulogu će on tumačiti u ovom novom projektu i koliko će biti značajan u samoj radnji. Njemu gluma ipak nije strana. Pre više od deset godina glumio je u seriji pod nazivom Kiz annesi. Pored njega u seriji Ukrašeno strašilo će glumiti i jedna zaista divna dama. U pitanju je Beste Kanar.

Beste Kanar je mlada turska glumica rođena 1991. godine. U dosadašnjoj glumačkoj karijeri pojavila se u četiri projekta. Poslednja serija na kojoj je radila je Cukur. U njoj je u 19 epizoda glumila Deren. Pre toga tumačila je lik Naz Sargun u TV seriji Meryem.

Prvu ozbiljniju ulogu imala je u seriji Seksenler 2012. godine. Pored navedenih projekata pojavila se i u jednoj epizodi serije Hayat Bazen Tatlidir. U njoj je glumila Ebru. Sada je dobila priliku da svoje glumačko znanje pokaže u seriji koja je definitivno jedna od najiščekivanijih u novoj sezoni.

Podsećamo, serija Suslu Korkuluk / Ukrašeno strašilo se radi u produkciji kompanije OGM Pictures. Serija će biti emitovana na kanalu TV8. Datum premijere ove nove turske serije će biti poznat vrlo brzo

NOVO - Engin Akyurek se uskoro ženi!

 By: Milt-TV Exposed