Održana dodela nagrada Altin Objektif Odulleri - izabrane najbolje turske serije i glumci

Održana je jubilarna, 25. Altin Objektif Odueri dodela nagrada. U pitanju je manifestacija koju organizuje udruženje turskih novinara.

Održana dodela nagrada Altin Objektif Odulleri - izabrane najbolje turske serije i glumci

Foto Credits: Dizilah

Na njoj su izabrane najbolje turske serije i najbolji glumci u velikom broju kategorija. Za umetničkog ambasadora Turske izabran je Haluk Bilginer. Kao najbolja dramska serija godine nagrađena je serija Kardeslerim | Moja braća. Glumica godine u dramskoj seriji je Alina Boz, zbog uloge u seriji Marasli. Feyyaz Duman je za ulogu u seriji Baraj dobio nagradu kao glumac godine u dramskoj seriji.

Najbolja turska romantična komedije ove godine po mišljenju novinara je Ask Mantik Intikam. Kao glumica godine u romantičnoj komediji izabrana je Burcu Ozberk. Kao glumac godine u istoj kategoriji nagrađen je Ilhan Sen.

Akciona serija godine je Ramo. Zbog uloge u tom projektu Murat Yildirim je nagrađen kao glumac godine u akcionoj seriji. Akciona dramska serija je Teskilat. Glumica godine u akcionoj dramskoj seriji je Deniz Baysal, a glumac Caglar Ertugrul.

Za najbolju internet seriju godine izabrana je Bir Baskadir. Glumica godine u ovoj kategoriji je Oyku Karayel, a glumac Fatih Artman.

Izabran je i ambasador godine za društvene odgovornosti. To priznanje je pripalo Kivancu Tatlitugu. Pozorišni glumac godine je Erdal Besikcioglu a glumica Songul Oden.

Najbolja TV turska serija godine po mišljenju pripadnika medija je Masumlar Apartmani. Najbolja glumica u TV seriji je Ezgi Mola a najbolji glumac u ovoj kategoriji Birkan Sokullu.

NOVO - Novi milionski ugovor za Serenay Sarikayu!

 By: Milt-TV Exposed