Otkriven datum premijere nove turske serije Ya Cok Seversen / Šta ako voli previše

Za glumicu Hafsanur Sancaktutan, serija Ya Cok Seversen / Šta ako voli previše biće početak važnog procesa.

Otkriven datum premijere nove turske serije Ya Cok Seversen / Šta ako voli previše

Foto Credits: Internet Haber

Glumica, koju smo uvek gledali u dramskim projektima, prvi put će se pojaviti pred obožavaocima sa romantičnom komedijom. Partnerstvo sa Keremom Bursinom će takođe omogućiti glumici da dođe do izražaja i dopre do velike publike u inostranstvu koju do sada nije mogla da dopre.

U ime Hafsanur Sancaktutan, koja je povećala bazu obožavatelja u inostranstvu sa Disney+ serijom pod nazivom Dunyayla Benim Aramda / Između sveta i mene, serija Ya Cok Seversen / Šta ako voli previše će stranim fanovima ponuditi priliku da se jače iskažu.

Ako se zna da fanovi Kerema Bursina u inostranstvu čekaju ovu seriju sa velikom čežnjom, Hafsanur Sancaktutan neće pasti sa dnevnog reda kao glavna glumica. Sancaktutan je veoma uzbuđena zbog svoje nove serije.

Glumica je rekla:

„Počeli smo set, veoma je prijatno. Nećemo čekati dugo. Uskoro ćemo biti u programu.“.

Dobra energija

Sancaktutan, čija je partnerska kompatibilnost sa Keremom Bursinom takođe predmet radoznalosti, napomenula je da su se odlično slagali na snimanju. Glumica je izjavila:

„Dobro se slažem sa Keremom. Mislim da se energija oseća na setu i da ide dobro.”.

Hafsanur Sancaktutan, koja nije mogla da nađe priliku da ode na odmor, izjavila je da bi letnji period mogla da provede u kratkim pauzama između setova. Važan je detalj da je energija Kerema Bursina i Hafsanur Sancaktutan počela da se oseća na setu.

Poznato je i kada počinje serija  Ya Cok Seversen. Prva epizoda ove turske serije biće emitovana u četvrtak 6. jula.

NOVO - Hande Ercel je u intenzivnom periodu rada

By: TV Exposed