Pobuna na društvenim mrežama zbog kraja serije Bay Yanlis

Serija Bay Yanlis će završiti sa 14. epizodom. Serija je imala veliku podršku na društvenim mrežama, nažalost nije postigla željeni uspeh u gledanosti. Kada je izašla konačna odluka o drami Bay Yanlis, na društvenim mrežama zavladao je ogroman talas nereda. Preko 170 hiljada poruka je podeljeno u roku od nekoliko sati. Ljubitelji serije, kako u ...

Pobuna na društvenim mrežama zbog kraja serije Bay Yanlis

Serija Bay Yanlis će završiti sa 14. epizodom. Serija je imala veliku podršku na društvenim mrežama, nažalost nije postigla željeni uspeh u gledanosti.

Kada je izašla konačna odluka o drami Bay Yanlis, na društvenim mrežama zavladao je ogroman talas nereda. Preko 170 hiljada poruka je podeljeno u roku od nekoliko sati. Ljubitelji serije, kako u zemlji, tako i u inostranstvu, bukvalno su preplavili TV Foks porukama. „Ogromna greška. Finale je vrlo teška odluka. To nikada nije rezultat koji gospodin Vrong ne zaslužuje. "

Ljubitelji serije su slali poruke kanalu da nastave produkciju.

Foks TV je spreman za emitovanje novih serija. Takođe, Dirilis Ertugrul će uskoro biti na programu. Dakle, serija sa niskim rejtingom na kanalu nema šanse ... Malo je verovatno da će doći do povratka Bay Yanlis.

By: TV Exposed

NOVO-Demet Ozdemir se svidela fotografija Ibrahima Celikkola sa sinom (FOTO)