Povređen glumac na snimanju serije Sen Cal Kapimi (FOTO)

Nesretni incident dogodio se na snimanju popularne TV serije Sen Cal Kapimi. Odmah nakon povrede poznati glumac je hospitalizovan. Evo detalja … Serija Sen Cal Kapimi nastavlja dalje kao jedna od uspešnih produkcija koja se proslavila u novoj sezoni. Nesrećni incident dogodio se pre neki dan na setu serije. Anıl Ilter, jedan od popularnih glumaca ...

Povređen glumac na snimanju serije Sen Cal Kapimi (FOTO)

Nesretni incident dogodio se na snimanju popularne TV serije Sen Cal Kapimi. Odmah nakon povrede poznati glumac je hospitalizovan. Evo detalja ...

Serija Sen Cal Kapimi nastavlja dalje kao jedna od uspešnih produkcija koja se proslavila u novoj sezoni. Nesrećni incident dogodio se pre neki dan na setu serije.

Anıl Ilter, jedan od popularnih glumaca serije povredio je stopalo tokom tokom snimanja, ulaskom u more između seta. Odmah nakon toga prebačen je u bolnicu i tamo je operisan.

Kada je Anıl Ilter objavio bolničku sliku sa svog naloga na društvenim mrežama, njegovi fanovi su se zabrinuli. U svom postu je dodao napomenu „Moje radno mesto je gde god da sam“.

By: TV Exposed

NOVO-Hoće li serija Savasci doći do finala?