Poznato kada počinje turska serija Barbaros Hayreddin

Kraj godine se bliži, neke serije se završavaju, a neke nove turske serije tek počinju. Najnovije informacije odnose se na seriju Barbaros Hayreddin Sultanin Fermani.

Poznato kada počinje turska serija Barbaros Hayreddin

Foto Credits: Dizilah

Serija Barbaros Hayreddin Sultanin Fermani ili kraće Barbaros Hayreddin predstavlja na neki način nastavak serije Barbaroslar Akdenizin Kilici. Ipak, kreatori projekta su rešili da ove dve serije razdvoje, pa nastavak nosi i drugačiji naziv. Na poziciji režisera nove serije je Berat Ozdogan a scenario piše Zulkuf Yucel. Otkriven je i datum premijere ove TV serije koja će biti emitovana na turskom nacionalnom kanalu TRT1. Serija će biti emitovana petkom a prvu epizodu ćemo gledati 23. decembra.

Glavnu ulogu u novoj seriji će tumačiti Tolgahan Sayisman. Važnu ulogu u ovoj istorijskoj seriji će imati i Melisa Dongel. Pored njih uloge će tumačiti Timur Acar, Gizem Aydin, Yasar Aydinoglu, Ilkay Kayku Atalay, Yilmaz Bayraktar, Erman Cihan, Baska Dasman, Gurur Aydogan. Tu su još i Musa Evren, Sibel Kasapoglu, Halil Ibrahim Kurum i drugi. Ceo projekat ove istorijske turske serije se radi u produkciji kompanije ES Film.

Ostaje da vidimo da li će ovaj projekat moći da popravi poprilično slab utisak koji je ostavila serija Barbaroslar Akdenizin Kilici / Barbarosa Mač Mediterana. Prvi projekat je imao veoma ambicioznu glumačku ekipu i veliki budžet, međutim nikada nije dostigao neki zapažen rejting.

NOVO - Haluk Bilginer i u nastavku serije Sahsiyet / Ličnosti?!

By: TV Exposed