Raste interesovanje za novu tursku seriju Senden Once | Pre tebe

Uzbuđenje se povećava za TV seriju Senden Once | Pre tebe, tursku adaptaciju projekta pod nazivom Do smrti, koji je dokazao svoj uspeh širom sveta.

Raste interesovanje za novu tursku seriju Senden Once | Pre tebe

Foto Credits: Internet Haber

Serija Senden Once | Pre tebe, u kojoj glume Alp Navruz, Sinem Unsal i Nilperi Sahinkaya, privukla je pažnju svojim prvim predstavljanjem.

Prvi trejler serije dostigao je više od 18 miliona pregleda na mnogim platformama društvenih mreža, posebno na Instagramu i Youtube-u.

Osvanuo je i poster serije čije se snimanje nastavlja punom parom. Poster, koji je prvi put objavljen na društvenim mrežama Kanala D, naglašava atmosferu projekta i misteriju priče; Takođe su ga obasuli i pratioci koji su sa velikim uzbuđenjem čekali seriju.

Poster sa fotografijama Alpa Navruza, Sinem Unsal i Nilperi Sahinkaye dodatno je povećao interesovanje za seriju.

Dobra glumačka ekipa

Projekat Senden Once | Pre tebbee, koji će prikazati događaje koji će se desiti kada Sahra uđe u život bračnog para Merve i Hakan, izdvaja se svojom pričom kao jedno od ostvarenja koje publika željno iščekuje.

Glumačka ekipa ove nove serije, u kojoj glume Alp Navruz, Sinem Unsal i Nilperi Sahinkaya, uključuje imena kao što su Altan Erkekli, Tansel Ongel, Ugur Uzunel, Ugur Bicer, Kadim Yasar, Nalan Kurucim, Isil Dayoglu, Lidia Atlik i drugi.

Seriju, koja će uskoro biti emitovana na Kanalu D, producira D Media. Scenario je napisao Basak Angigun. Feride Kaytan sedi u režiserskoj fotelji.

View this post on Instagram

A post shared by Kanal D (@kanald)

NOVO - Prvi rodjendan serije Ates Kuslari | Vatrene ptice

By: TV Exposed