Rejting turskih serija u štampi u 2020. godini

Lista koja donosi broj vesti i broj čitalaca vesti o turskim serijama u 2020. godini utisak je ima mala iznenađenja. Pre analize pozicija treba imati u vidu da su neke serije počele znatno kasnije od drugih. Na listi od top 20 su se našle i neke serije koje su počele krajem prošle godine. Po broju ...

Rejting turskih serija u štampi u 2020. godini

Lista koja donosi broj vesti i broj čitalaca vesti o turskim serijama u 2020. godini utisak je ima mala iznenađenja.

Pre analize pozicija treba imati u vidu da su neke serije počele znatno kasnije od drugih. Na listi od top 20 su se našle i neke serije koje su počele krajem prošle godine. Po broju vesti napisanih o seriji, Cukur je ubedljivo prvi sa preko 4.000 vesti više od drugoplasirane serije Kurulus Osman. Iza njih nalaze se serije Yasak Elma, Mucize Doktor i Arka Sokaklar. Kada je reč o broju čitalaca, situacija je malo drugačija. Najviše čitalaca imale su vesti o seriji Kurulus Osman sa 74.653.136 vesti. Na drugoj poziciji kada se gleda taj podatak je Cukur, odnosno vesti o seriji sa 53.011.743 čitalaca.

Pogledajte detaljnu listu top 20. Da li vas je neka pozicija iznenadila? Na listi Haber Adedi označava broj napisanih vesti, a Haber Okunma Sayisi broj čitalaca.

NOVO - Sinem Kobal ponovo u sjajnoj formi (FOTO)

By: TV Exposed