Samouverena Pelin Karahan

U svom poslednjem intervjuu glumica Pelin Karahan potvrdila je da je spremna da se vrati na TV ekrane. Kako kaže, već razmatra ponudu za jedan od projekata, a kada donese konačnu odluku istu će podeliti sa javnošću. Pelin je priznala da je novu seriju Ethos gledala sa velikim interesovanjem. Sve epizode serije je odgledala odjednom, ...

Samouverena Pelin Karahan

U svom poslednjem intervjuu glumica Pelin Karahan potvrdila je da je spremna da se vrati na TV ekrane.

Kako kaže, već razmatra ponudu za jedan od projekata, a kada donese konačnu odluku istu će podeliti sa javnošću. Pelin je priznala da je novu seriju Ethos gledala sa velikim interesovanjem. Sve epizode serije je odgledala odjednom, u jednom danu. Istakla je da bi volela da glumi upravo u tako nekom, sličnom projektu. Kada ju je jedan od novinara upitao da li bi bila spremna da iznese zahtevne uloge poput onih u Ethosu, Karahan je imala spreman odgovor. Glumica je rekla da ona može da glumi svaku ulogu, da ima dovoljno kvaliteta i da se ne plaši nijednog izazova.

Podsećamo, poslednji projekat na kom je Pelin Karahan radila bila je serija Yuvamdaki Dusman gde je 2018. godine tumačila lik Tulin. Ističu se njene uloge u serijama Yeter i Sulejman Veličanstveni.

NOVO - Rodila se ljubav na setu serije Bir Baskadir / Ethos

By: TV Exposed