Serija Bir Kucuk Gun Isigi / Malo dnevnog svetla je na novoj raskrsnici

Serija Bir Kucuk Gun Isigi / Malo dnevnog svetla, koja se emituje na ATV ekranima ponedeljkom uveče, predstavlja uspešnu prezentaciju priče.

Serija Bir Kucuk Gun Isigi / Malo dnevnog svetla je na novoj raskrsnici

Foto Credits: Aksam

Jedan od najboljih dokaza koliko Seray Kaya može biti uspešna u svojim dramskim ulogama bio je lik Elif. Činjenica da je lik Elif pratio činjenice o Firatu, čoveku kojeg je volela, u seriji Bir Kucuk Gun Isigi, publika koja se pitala da li će biti druge sezone, uveliko je povećala uzbuđenje oko priče.

Naravno, ključno ime u ovom trenutku biće lik Umran, koju je uspešno odigrala Esra Dermancıoglu. Između Elif i Firata postoji želja publike koja želi da produbi ljubav i usreći ih. Međutim, obožavaoce serije uznemirava i to što Elif stalno nešto petlja umesto da se raduje i da to doživljava.

Jedan gledalac na tu temu kaže:

Šta god da se desi osobi dolazi iz radoznalosti. Uteha tone u Elif, a njena prelepa svekrva je počela da je doživljava kao svoju ćerku.”. Naravno, za nastavak serijala bitno je da scenaristi u priči unesu element uzbuđenja, radoznalosti i nejasnoće.

Sve je na scenaristima

U ovom trenutku je potreban Elifin stav da stalno nešto radi. Obožavaoci serije su istakli da je u seriji uvek vladala napeta atmosfera, rekavši: „Pronašli su temu koja će učiniti okruženje napetim. Čini se da će biti događaja koji će preokrenuti pozitivne utiske publike o liku Umran poslednjih nedelja. Oni koji misle da će Umran biti bolja možda greše.”.

Opet, uskoro ćemo možda naići na novu stvarnost koja će vam uznemiriti živce. Takođe je među informacijama da ovaj lik napušta priču?!

Ostaje da vidimo kako će se radnja serije Bir Kucuk Gun Isigi / Malo dnevnog svetla dalje odvijati, dok pojedini fanovi strahuju da bi scenario mogao da ode u pogrešnom pravcu. Serija je na novoj raskrsnici…

NOVO - Menadžer Buce Buse Kahraman najavio pravnu zaštitu glumice zbog komentara oko serije Yali Capkini!

By: TV Exposed