Serija Maria i Mustafa puna suza i bola

Nova serija počinje na  ATV-u u nedelju uveče, 6. septembra. Dramske epizode ​​Marije i Mustafe, čija se priča odvija u Urgupu, zarobiće publiku ove sezone. Ovo je ljubav koja uključuje velike poteškoće između kolumbijske neveste Marije i sina poznate urgupske porodice -Mustafe. Jessica May i ​​Hilmi Cem Intepe, vodeći glumci serije Maria i Mustafa, pronašli ...

Serija Maria i Mustafa puna suza i bola

Nova serija počinje na  ATV-u u nedelju uveče, 6. septembra. Dramske epizode ​​Marije i Mustafe, čija se priča odvija u Urgupu, zarobiće publiku ove sezone. Ovo je ljubav koja uključuje velike poteškoće između kolumbijske neveste Marije i sina poznate urgupske porodice -Mustafe.

Jessica May i ​​Hilmi Cem Intepe, vodeći glumci serije Maria i Mustafa, pronašli su dobru harmoniju. Tempo, vizuelno bogatstvo i energije glumaca bili su važni za trejlere. Publika sa uzbuđenjem čeka prvu epizodu.

Jessica May, koja oživljava lik Marije, vraća se na ekran nakon serije Nova nevesta. Glumica, koja je prvi put u životu promenila boju kose, privukla je pažnju novim izgledom. Jessica May, koja je razgovarala u TV emisiji, opisala je lik Marije na sledeći način:

„Marija je rođena u Turskoj. Njena majka je Kolumbijka, otac je Turčin. U Kolumbiju se vraća kao dete i tamo odrasta sa majkom. Ceo svoj život je provela tamo. Zatim, povratkom u Tursku, ne očekuje da će naići na ljubav, avanture, različita osećanja u svom životu. Osetiće stvari koje nikada ranije nije osetila. Ona je vrlo srećna devojka i veliki sanjar. ”

Jessica May je još dodala: “Maria sanjari, ali njen karakter se menja povratkom u Tursku. Priča je drama. Mnogo ćemo plakati i puno se smejati. Maria je malo povučena, ali vrlo energična devojka.”

By: TV Exposed