Serija Sefirin Kizi menja život Ceyde Duvenci

Serija Sefirin Kizi, koja je uspešno završila prvu sezonu na Star TV, priprema se da se pojavi pred publikom sa svojom novom 18. epizodom u ponedeljak, 7. septembra. Veoma važan glumac u seriji je Bulent Sakrak, koji glumi negativnog lika pod imenom Kahraman Boz. U drugoj sezoni serije Bulent Sakrak upotpuniće Kahramanovo zlo. Zbog razvoja ...

Serija Sefirin Kizi menja život Ceyde Duvenci

Serija Sefirin Kizi, koja je uspešno završila prvu sezonu na Star TV, priprema se da se pojavi pred publikom sa svojom novom 18. epizodom u ponedeljak, 7. septembra.

Veoma važan glumac u seriji je Bulent Sakrak, koji glumi negativnog lika pod imenom Kahraman Boz. U drugoj sezoni serije Bulent Sakrak upotpuniće Kahramanovo zlo.

Zbog razvoja događaja koji se tiču serije, Bulentova supruga Ceyda Duvenci donela je važnu  odluku. Rešila je da se preseli u Bodrum na period od 8 meseci, rađe nego da čeka na muža. Glumica koja je poznata po odanosti svojoj porodici objasnila je da je sigurna u svoju odluku i da će tamo imati dobre ulove za svoju ćerku Melisu i sina Alija. Nastavak snimanja serije Sefirim Kizi u Bodrumu svakako donosi veliku promenu u životu Ceyde Duvenci  zbog svog supruga.

By: TV Exposed

NOVO - Transformacija Cagataya Ulusoya izazvala poplavu komentara u Turskoj(FOTO)