Serkan Cayoglu veruje u uspeh serije Yanik Ulke / Spaljena zemlja

Serkan Cayoglu, koji je uzeo odmor na neko vreme priprema se za svoju novu TV seriju Yanik Ulke / Spaljena zemlja.

Serkan Cayoglu veruje u uspeh serije Yanik Ulke / Spaljena zemlja

Foto Credits: Haberler

Popularni glumac, koji je došao u Istanbul i započeo pripreme za novi projekat, u novoj sezoni će preuzeti glavnu ulogu u željno iščekivanoj TV seriji pod nazivom Yanik Ulke.

Serkan Cayoglu vrlo asertivno govori o svom novom projektu. Glumac je rekao:

„Veoma dobar projekat dolazi. Da ne kažem ništa unapred, ali uskoro krećemo na snimanje. Bićemo u programu u septembru. Biće to dobar posao, siguran sam u to, ambiciozni smo.”.

Cayoglu, koji je postao partner sa Aycom Aysin Turan u njegovoj novoj TV seriji Yanik Ulke / Spaljena zemlja, takođe je skrenuo pažnju rečima hvale za svoju partnerku. Dok se obožavaoci Ayce Aysin Turan i Serkana Cayoglua sreću u jednom od najambicioznijih projekata zimske sezone, treba reći da se o novom serijskom paru počelo mnogo pričati na društvenim mrežama.

Prvi sastanak obavljen

Podsetivši da će prvi put učestvovati u jednom zajedničkom projektu, Serkan Cayoglu je rekao da se sreo sa njegovom partnerkom sa kojom ranije nije saradjivao. Poznati glumac je rekao:

Bio je sastanak, upoznali smo se. Mislim da smo se prilično dobro slagali. Sada će početi procesi proba.“.

Objašnjavajući da će raditi 6 dana u nedelji kada posao počne, poznati glumac je naveo i da ako mu je supruga Ozge Gurel na raspolaganju, odnosno slobodna i nema projekat, mogu da uzmu samo kratke odmore.

NOVO - Kerem Bursin vs Mustafa Mert Koc!

By: TV Exposed