Sony Xperia 1 II uskoro na tržištu

U februaru ove godine Sony je najavio dva nova modela. U pitanju su Sony Xperia 1 II i Xperia Pro. Oba uređaja dele mnoge karakteristike. Odlikuje ih 6,5 inčni 4K HDR displej u odnosu stranica 21:9. Telefone pokreće Snapdragon 865 čipset koji obećava odlične performanse. Baterija na Xperia 1 II i Xperia Pro telefonu je ...

Sony Xperia 1 II uskoro na tržištu

U februaru ove godine Sony je najavio dva nova modela. U pitanju su Sony Xperia 1 II i Xperia Pro.

Oba uređaja dele mnoge karakteristike. Odlikuje ih 6,5 inčni 4K HDR displej u odnosu stranica 21:9. Telefone pokreće Snapdragon 865 čipset koji obećava odlične performanse.

Baterija na Xperia 1 II i Xperia Pro telefonu je kapaciteta 4,000 mAh, a poseduje i bežično punjenje. Telefoni dolaze sa 8 GB RAM memorije i 256 GB skladišnog prostora. Sistem kamera je sastavljen od tri kamere od 12 MP sa otvorima blende od 16, 24 i 70 mm.

Xperia 1 ii će kao i prošlogodišnji model Xperia 1 koristiti tehnologiju kamera od Alfa linje kao što su A7ii and A9 ii. Sistem kamera poseduje jedan od najboljih sistema Eye AF koji se mogu pronaći u telefonima današnjice. U pitanju je sistem koji će momentalno pronaći fokus u oku osobe koju fotografišete.

Telefoni podržavaju 5G mrežu, ali ne i u SAD.

Očekuju se u prodaji krajem proleća ove godine. Cene za sada nisu poznate.

By: TV Exposed