Šta možete uraditi u ICON A5? (VIDEO)

Iz kompanije ICON bi vam rekli – pa gotovo sve. ICON A5 je letelica spremna za isporuku. Možda nikada niste čuli za ICON ili A5. Ukratko, A5 je laki amfibijski sportski avion (S-LSA). To je jedna od prvih ličnih letelica koja vas može odvesti gotovo bilo gde, bilo da je to luksuzno odredište, udaljeno ostrvo ...

Šta možete uraditi u ICON A5? (VIDEO)

Iz kompanije ICON bi vam rekli - pa gotovo sve. ICON A5 je letelica spremna za isporuku.

Možda nikada niste čuli za ICON ili A5. Ukratko, A5 je laki amfibijski sportski avion (S-LSA). To je jedna od prvih ličnih letelica koja vas može odvesti gotovo bilo gde, bilo da je to luksuzno odredište, udaljeno ostrvo ili nešto potpuno treće. A5 takođe ima opcionu prikolicu i sklopiva krila koja vam omogućavaju da ga po želji i potrebi vučete iza automobila.

ICON A5 je hidroavion, velikih mogućnosti, a može i da se koristi kao brod. Kako poručuju iz kompanije, želeli su da naprave sportski avion koji redefiniše letenje. U tome su bez dileme i uspeli. Napravili su izuzetno bezbedan i lak avion, sa kojim možete da se zaputite u avanture koje su obično nedostupne tradicionalnim letelicama.

Pogledajte i sami kako izgleda život uz korišćenje ICON A5.

https://www.youtube.com/watch?v=hdMBJZrBj3w

By: TV Exposed