Sve bolji rezultati serije Sandik Kokusu | Miris škrinje

Iako je trku počela malo kasno u sezoni TV serija 2023-2024, gledanost treće epizode ​​TV serije Sandik Kokusu | Miris škrinje pokazuje da je na veoma dobroj tački.

Sve bolji rezultati serije Sandik Kokusu | Miris škrinje

Foto Credits: IMDB

Nova serija Show TV-a, koju proizvodi O3 Media, Sandik Kokusu | Miris škrinje takođe je podržana od strane velike grupe publike na društvenim mrežama.

Serija Sandik Kokusu, koja je svojom pričom privukla veliku pažnju publike i popela se na prvo mesto u gledanosti, trećom epizodom je još jednom sjajno nastupila.

Serija, sa Ozge Ozpirincci, Demet Akbag, Metinom Akdulgerom i Necipom Memilijem u glavnim ulogama, stekla je ime na vrhu AB grupe i njena tačka u gledanosti je bila veoma uspešan rezultat.

Podrška na društvenim mrežama

Možemo reći da je TV serija Sandik Kokusu | Miris škrinje, sa svojom gledanošću koja je dostigla 7. stopu, ostvarila jedan od najboljih rezultata u sezoni, pored produkcija kao što su Yabani, Hudutsuz Sevda i Sakla Beni.

Završna scena uzbudljive epizode ​​izazvala je veliku radoznalost. Velika promena koju je doživeo lik Atila, koga igra Metin Akdulger, šokirala je publiku.

Epizoda, koja je praćena sa uzbuđenjem, ušla je i na TT listu na platformi društvenih mreža X sa hashtagom #SandikKokusu. Podrška seriji na platformama društvenih medija takođe je bila prilično intenzivna.

NOVO - Ipek Uzkalan u seriji Gonul Dagi

By: TV Exposed