Svetski uspeh turske serije Hercai!

U poslednjih nekoliko dana dosta se priča o uspesima turskih TV serija. Jedna od serija koja je zaista bila uspešna i rado gledana je Hercai.

Svetski uspeh turske serije Hercai!

Foto Credits: IMDB

Serija Hercai je završena u Turskoj, ali i dalje osvaja svet. U prilog tome govori i novi uspeh koji je serija postigla na svetskom nivou! Prema izveštaju nezavisne kompanije za monitoring Glance, serija je ušla medju tri najgledanije ne-engleske serije na svetu, odnoso top tri serije na svetu koje nisu snimljene i emitovane na engleskom jeziku. Iza ove tvrdnje stoji ozbiljna analiza, sprovedena na 95 inostranih TV kanala i 10 TV tržišta.

Turska serija Hercai se posebno dobro pokazala u SAD na TV kanalu Telemundo koji emituje sadržaj za latino gledaoce, kao i u Španiji na kanalu Nova.

Podsećamo, u pitanju je priča puna intriga, o moćnoj porodici Aslanbey, o velikim tragedijama i o nemogućoj ljubavi koja se rađa iz osvete. Miran ( kojeg je tumačio Akin Akinozu ) je 27 godina odrastao sa željom o osveti. On ne zna da voli, niti biti srećan. Jedino što istinski želi je osveta. Rejan ( Ebru Şahin ) zamišlja da je princeza iz bajki koje joj je majka pričala kada je bila mala. Ona veruje u čuda, u srećan kraj i u bezuslovnu ljubav. Kad se njihovi putevi ukrste, oni se ludo zaljubljuju jedno u drugo. Ali tu nastaje problem - Rejan je kći njegovog neprijatelja, a Miran se zakleo da će mu se osvetiti. Međutim kad Miran vidi Rejan on ne može kontolisati svoj razum, niti svoje srce i po prvi put se boji... Boji se da neće moći ispuniti svoj cilj, da će se predati ljubavi...

Snimljeno je i emitovano 3 sezone i ukupno 69 epizoda.

View this post on Instagram

A post shared by Hercai (@hercaidizi)

NOVO - Zapanjujuća ispovest Dilan Cicek Deniz

By: TV Exposed