Turska serija Gonul Dagi je pravi primer stabilnosti!

Epizoda 116 projekta Gonul Dagi, popularne TV serije TRT 1, koja je ušla u četvrtu sezonu sa rekordima gledanosti i konstantno povećavala uspeh, zauzela je prvo mesto u svim kategorijama gledanosti.

Turska serija Gonul Dagi je pravi primer stabilnosti!

Foto Credits: IMDB

Veliku pažnju privlače TV serije Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice i Gonul Dagi, koje su ove sezone postigle dvocifrenu gledanost.

Nastavljajući da se emituje na TRT1 subotom uveče, TV serija Gonul Dagi nastavlja da privlači milione gledalaca, kao i u prethodne 3 sezone.

Treba istaći da je serija ponovo osvojila prvo mesto u gledanosti sa svojom 116. epizodom i o njoj se mnogo pričalo na društvenim mrežama.

Činjenica je i da je serija, koja je već četiri sezone uspešna na ekranu kao znak stabilnosti, zlatnim slovima upisala svoje ime u istoriju turskih TV serija.

Blizu dvocifrene gledanosti

Serija, koja je svojom 116. epizodom postigla veoma uspešnu gledanost, još jednom je dokazala da je jedna od najjačih produkcija sezone tako što se veoma približila dvocifrenoj u total kategoriji rejtinga i dvocifrenoj u grupi ABC1.

Projekat Gonul Dagi, koji se dotiče veoma važnih problema zemlje i dotiče publiku svojim iskrenim scenarijem spojenim sa ljubavlju, poštovanjem, tolerancijom i turskim tradicionalnim vrednostima, nastavlja da motiviše i usmerava mlade ljude u preduzetništvu.

Producira ga Kopru Film/Ferhat Essiz i režira Yahia Samanci, dok su scenario za Gonul Dagi napisali Ali Asaf Elmas, Mustafa Becit i Emel Cokcaliskan.

TV serija Gonul Dagi, u kojoj glume Berk Atan, Semih Erturk i Cihat Suvarioglu, nastaviće da privlači pažnju svojom snažnom pričom i impresivnim glumačkim izvedbama u narednim nedeljama.

NOVO - Posebna podrška pri snimanju epizode serije Teskilat | Organizacija!

By: TV Exposed