Turski glumci | Ersin Arici |

Ersin Arici je jedan od plejade talentovanih turskih glumaca koji grade svoj put korak po korak. Trenutno ga možemo gledati u TV seriji Yali Capkini.

 Turski glumci | Ersin Arici |

Foto Credits: IMDB

Turski glumac Ersin Arici je rodjen 7. jula 1991. godine u mestu Sanliurfa u Turskoj. Nakon što se preselio u Istanbul završio je Istanbulski Univerzitet – smer trgovina. Tokom boravka u Istanbulu se zainteresovao za glumu i pohađao je Osman Yagmurdereli umetničku akademiju. Glumom se aktivno bavi od 2015. godine i projekta Abula Rosa. Pozorište je bilo i ostalo njegova velika ljubav, pa i dalje nastupa u nekim predstavama. Prošle godine je takođe bio redovan član pozorišta uprkos brojnim obavezama na serijama i filmovima.

U dosadašnjoj karijeri je imao četrnaest uloga. Zapažen je bio u dva filma i nekoliko serija. U filmu 25 Litre je oživeo lik po imenu Karaborsaci. Potom je 2021. godine glumio u veoma popularnom Netflixovom filmu Kagittan Hayatler / Životi od papira. U njemu je tumačio lik Gonzalesa. U toku 2022. godine se pojavio u čak četiri projekta. Glumio je Velija u filmu Baba Karanligin Anlat, potom lik Altana u Netflixovoj seriji Yakamoz S-245 a potom i u još jednom Netflixovom projektu filmu Kal / Ostani.

Abidin - mnogima omiljen lik

Trenutno tumači lik Abidina u TV seriji Yali Capkini i veoma je popularan, čak i omiljen među gledaocima.

Ersin Arici je visok 186 centimetara i težak oko 85 kilograma. Poprilično je aktivan na društvenim mrežama. Njegov zvanični Instagram nalog prati 469 hiljada profila. Na njega je postavio 233 objave a on prati 441 osobu. Njegovi hobiji su planinarenje, ples, čitanje knjiga, pisanje, igranje košarke i fudbala, vožnja bicikla i slikanje. Voli životinje i ima psa.

View this post on Instagram

A post shared by Ersin Arıcı (@ersinarc)

Pročitajte još - Turski glumci | Diren Polatogullari |

 By: Milt-TV Exposed