Uskoro se vraćaju "Žigosani u reketu", zna se da li će biti treće sezone

Serija “Žigosani u reketu” je prirasla za srce mnogim gledaocima u regionu. Nove epizode se uveliko snimaju, a nastavak emitovanje serije sledi na jesen. Ostalo je da se snime neki kadrovi, a nakon toga se očekuje početak emitovanja. Planova za snimanje nove, treće sezone serije nema, tako da će serija nakon epizoda koje se sada ...

Uskoro se vraćaju "Žigosani u reketu", zna se da li će biti treće sezone

Serija "Žigosani u reketu" je prirasla za srce mnogim gledaocima u regionu.

Nove epizode se uveliko snimaju, a nastavak emitovanje serije sledi na jesen. Ostalo je da se snime neki kadrovi, a nakon toga se očekuje početak emitovanja. Planova za snimanje nove, treće sezone serije nema, tako da će serija nakon epizoda koje se sada snimaju biti završena.

U centru radnje ove serije je košarkaški klub Radnik sa Liona, i prijateljstva i ljubavi u porodicama Todorović i Ivanović. Voja Todorović i Krešimir Ivanović su stari prijatelji koje je sudbina ponovo spojila nakon dosta godina. Uloge u seriji tumače Nebojša Dugalić (Voja Todorović), Filip Šovagović (Krešimir Ivanović), a tu su i Dubravka Mijatović, Svetozar Cvetković, Aleksandar Radojičić, Miona Marković, Vesna Trivalić i drugi.

Premijera serije "Žigosani u reketu" je bila 1. novembra 2018. godine. Seriju potpisuju Dragan Bjelogrlić i Marko Savić, a scenario je pisao Saša Podgorelac.

By: TV Exposed