Vesti o kraju serije Yali Capkini zabrinule fanove!

U štampi je bilo mnogo vesti o tome da se serija Star TV-a pod nazivom Yali Capkini | Vodomar oprašta od gledalaca svojim finalom u maju.

Vesti o kraju serije Yali Capkini zabrinule fanove!

Foto Credits: DiziCentral

Informacija da će TV serija sa Afrom Saracoglu i Mertom Ramazanom Demirom u glavnim ulogama imati finale na kraju ove sezone zasnovana je na vestima novinara Sadika Šimšeka.

U štampi su se pojavile informacije da producentski tim serije Yali Capkini | Vodomar pravi takav plan kako bi ostavio priču kakva je bila.

Međutim, ova situacija će ući u zapise istorije turskih TV serija kao velika greška.

Neizvesna sudbina

Iako postoji tako efikasna priča i snažna podrška publike, završetak projekta kako bi bio ugodan neće doneti nikakvu korist osim stvaranja velikog prostora za Kizilcik Serbeti | Šerbet od brusnice, čija se priča može produžiti koliko god žele.

Možda neće biti lako produkcijama koje će Star TV producirati nakon završetka serije Yali Capkini | Vodomar čak ni da dostignu rejting koji gotova serija može postići. U tako teškoj konkurenciji rejtinga, bilo bi mudrije da Star TV sada napravi planove da produži seriju Yali Capkini za bar još nekoliko sezona.

Naravno, svaka serija se može završiti, ali svaki novi projekat možda neće ni dostići rejting koji bi Yali Capkini mogao postići uprkos tome što ima problema sa pričom.

Bila bi ogromna greška na kraju sezone odbaciti produkciju kao što je Yali Capkini, koja je uticala na tako veliku publiku.

NOVO - Cagatay Ulusoy – Kralj se vratio!

By: TV Exposed