Afra Saracoglu (nije) govorila o vezi sa Mertom Ramazanom Demirom

Prošle nedelje glavni glumci TV serije Yali Capkini, Afra Saracoglu i Mert Ramazan Demir su viđeni na zajedničkom odmoru. Snimci i fotografije na kojima se njih dvoje ljube su obišli Tursku, pa i ceo svet.

Afra Saracoglu (nije) govorila o vezi sa Mertom Ramazanom Demirom

Foto Credits: IMDB

Afra Saracoglu i Mert Ramazan Demir su uslikani i snimljeni tokom zajedničkog odmora. Na odmoru su se ponašali kao da su više od prijatelja, što je naravno otvorilo temu o tome da li su u ljubavnoj vezi. Njih dvoje su razmenjivali nežnosti čak i kada su primetili da ih paparaci posmatraju i fotografišu.

Tada su mnogi stekli utisak da mladi par ne želi da krije svoju vezu. Ipak, Mert i Afra nisu uslikani i snimljeni da se drže za ruke i da se ponašaju kao da su u ozbiljnoj ljubavnoj vezi.

Bez odgovora

Nakon povratka u Istanbul, Afra Saracoglu je želela da sa majkom ode na odmor u Italiju. Međutim, njena viza za Italiju je istekla, pa je ceo odmor pomeren za nekoliko dana. Na kraju, Afra i njena majka su uspele da odu na odmor sa malim kašnjenjem, odnosno nekoliko dana kasnije nego što su želele u startu.

Na aerodromu pri njihovom polasku u Italiju sačekao ih je veliki broj pripadnika medija. Svi su želeli da znaju jedno – Da li su Afra Saracoglu i Mert Ramazan Demir u vezi.

Iako fotografije i snimci sa odmora govore u prilog tome da izmedju njih ima nešto više od prijateljstva, odgovor je izostao. Afra se zahvalila novinarima na interesovanju i poručila da ne želi da govori o privatnom životu...

View this post on Instagram

A post shared by Afra (@afrasaracoglu)

NOVO - Hafsanur Sancaktutan o svom liku iz serije Ya Cok Seversen / Ako voliš previše

By: TV Exposed