Alp Navruz o svom novom liku u novoj TV seriji

U Šileu je počelo snimanje TV serije Senden Once / Pre tebe, koja će uskoro izaći na TV ekrane u produkciji D Media.

Alp Navruz o svom novom liku u novoj TV seriji

Foto Credits: haber365

Prvi trejler serije Senden Once | Pre tebe, u kojoj će Alp Navruz, Sinem Unsal i Nilperi Sahinkaya dati život potpuno različitim likovima, povećao je radoznalost za pričom svojim misterioznim scenama.

Fanovi Alpa Navruza sa nestrpljenjem čekaju novi projekat.

Alp Navruz, koji je do sada stekao dobro iskustvo sa efektnim ulogama, pokušaće da publici prenese veoma različite emocije likom po imenu Hakan.

Lik željan ljubavi

Ističući da se lik Hakana veoma razlikuje od likova koje je do sada igrao, Alp Navruz je ušao u detalje priče i podelio sledeće informacije:

Hakan je član jedne od veoma bogatih porodica uključenih za građevinsku industriju u Turskoj. Kada pogledamo, on je jaka osoba, ali zapravo je lik gladan ljubavi. Odgajan je u majčinskoj ljubavi i porodičnoj ljubavi. Zato je on osoba koja žudi da zasnuje porodicu. Ali, kao što smo videli u trejleru, situacija je zapravo malo drugačija… Kada bolje pogledamo, čini se da je zaglavljen između dve žene, ali; U stvari, “bombe” su veoma duboko u priči. U svakoj epizodi eksplodira čudna bomba. Recimo da je Hakan zapravo neko ko mi se više dopada u ovoj priči.”.

Govoreći o razlogu učešća u projektu TV serije Senden Once, glumac je naveo da je njegov izbor različitih likova vezan za upravljanje karijerom.

View this post on Instagram

A post shared by Alp Navruz (@alpnavruz)

NOVO - Nilperi Sahinkaya o Sahri i novom projektu

By: TV Exposed