Cemre Gumeli napušta seriju Barbaroslar Akdenizin Kilici

Serija Barbaroslar Akdenizin Kilici / Barbarosa Mač Mediterana, koja se emituje na turskom nacionalnom TV kanalu TRT1, izašla je pred publiku sa veoma velikim očekivanjima početkom ove sezone. Međutim, prve epizode ​​serije nisu bile toliko efikasne kako se očekivalo.

Cemre Gumeli napušta seriju Barbaroslar Akdenizin Kilici

Foto Credits: Haberler

Pošto su u prvim epizodama očekivanja bila velika i publika nije bila toliko impresionirana, visoka gledanost je počela da opada.

U narednom periodu menjani su i reditelj, scenarista i neki od glumaca serije Barbaroslar Akdenizin Kilici / Barbarosa Mač Mediterana. Tokom ove promene, jedno od imena koje je učestvovalo u priči je Cemre Gumeli sa likom Meryem. Mlada glumica je u seriju ušla sa efektnom ulogom i bila je jedan od glumaca koji su viđeni kao spasioci u planu da se ponovo privuče pažnja publike.

Nakon ove promene, serija Barbaroslar je dobila nešto bolju gledanost publike i preduzeti korak je uspeo. Uoči finala sezone ove istorijske serije, otkriveno je da će lik Meryem napustiti priču.

Posle Pelin Akil, otkriveno je da će se od serije oprostiti Engin Altan Duzyatan. Ovim imenima se pridružila i Cemre Gumeli. Ispostavilo se da će glumica napustiti priču u 32. epizodi. Obožavaoci Cemre već čekaju nove vesti o njenom novom projektu.

Serija Barbaroslar ispisana je u njenoj karijeri kao uspešan projekat, a mlada glumica je sada slobodna u izboru novog posla. Ponuda već ima…

NOVO - Iznenađenje na setu serije Kasaba Doktoru / Gradski doktor

By: Milt-TV Exposed