Demet Ozdemir pokušava da ubedi Engina Akyureka za novu seriju?!

Postoje jake informacije da će 26. epizoda biti finale projekta TV serije pod nazivom Adim Farah / Zovem se Farah, u kojoj glavne uloge tumače Demet Ozdemir i Engin Akyurek.

Demet Ozdemir pokušava da ubedi Engina Akyureka za novu seriju?!

Foto Credits: DiziCentral

Iako gledanost u Turskoj nije bila očekivana zbog prodaje u inostranstvu, serija Adim Farah, koja je do sada uspela da se održi na ekranu, imala je dobru priču.

Međutim, domaći gledaoci nisu mnogo želeli da podrže seriju.

Iako je gledanost prve sezone bila ispod očekivanja, ipak je bila oko i iznad proseka. Međutim, u drugoj sezoni, uprkos promeni priče i dodavanju potpuno novih i uspešnih glumaca u glumačku postavu, rejting serije je pao čak i ispod prosečnih stopa.

Kao rezultat toga, došlo je do procesa koji je projekat pomerio sa srede na subotu i izazvao rastanak sa grupom scenarista koji su pisali seriju od njenog početka.

Savršeni u romantičnoj komediji?!

Takođe postoji intenzivna podrška duu Demet Ozdemir i Engin Akyurek na društvenim mrežama i od strane obožavalaca turskih TV serija u inostranstvu.

Ova podrška je toliko jaka da se pretvorila u pritisak da se dva imena ponovo okupe u novom serijskom projektu.

TV serija Adim Farah možda nije dala željeni rezultat, ali fanovi Akyureka i Ozdemir smatraju da su mogli biti mnogo uspešniji u drugoj priči. Kada su se ove misli naširoko proširile na društvenim mrežama, mora da su privukle pažnju Demet Ozdemir jer je uzbudila sve svojim tvitom.

Obožavalac serije prokomentarisao je da bi bili savršeni u projektu romantične komedije i naveo da im suze ne pristaju. Odgovor Demet Ozdemir na ovu objavu: „Pokušavam da ga ubedim“, postao je senzacija na društvenim mrežama.

NOVO - Nesrin Cavadzade ponovo u atraktivnom liku

By: TV Exposed