Druga sezona serije Yesilcam početkom novembra?!

Turska serija Yesilcam je oduševila mnoge gledaoce. Radnja koja donosi priču o zlatnom dobu turske kinematografije je dobila veliki broj fanova.

Druga sezona serije Yesilcam početkom novembra?!

Foto Credits: Blu TV

Fanovi turskih serija sa nestrpljenjem očekuju novu sezonu serije Yesilcam. Snimanje druge sezone je završeno i ceo projekat se nalazi u postprodukciji. Prema novim informacijama, nova sezona bi mogla da počne prvih dana u novembru mesecu. Zvaničnih potvrda još uvek nije bilo.

Podsećamo, glavne uloge u seriji tumače Cagatay Ulusoy, Afra Saracoglu i Selin Sekerci. Cagatay Ulusoy u seriji tumači lik Semiha Atesa, Afra glumi Tulin Saygi a Selin Mine Cansu. Pored njih uloge u seriji imaju i Bora Akkas, Ozgur Cevik, Yetkin Dikinciler, Sebnem Kostem, Altan Erkekli i drugi.

Premijera serije Yesilcam je bila 22. aprila 2021. godine. Projekat se emituje na digitalnoj platformi Blu TV. U prvoj epizodi je emitovano 10 epizoda. Uskoro bi dakle mogli da gledamo nastavak ove zanimljive serije. Projekat je već dobio i određene nagrade.

Turska serija Yesilcam je nagrađena na Internacionalnom filmskom i muzičkom festivalu održanom u Izmiru ovog leta. Projekat je dobio nagradu za najbolju muzičku numeru u projektima digitalnih platformi.

NOVO - Ahmet Tansu Tasanlar u seriji Yalanci ve Mumlari | Lažovi i sveće

 By: Milt-TV Exposed