Pripremaju se tri nove velike turske serije!

Turski blogeri danas izveštavaju da su započele pripreme na novim velikim projektima. Bloger Dedikoducu Cocuk najavio je “bombu” od TV serije, koja će oduševiti sve, kako radnjom tako i glumačkim kadrom. Bloger Tokyo pojašnjava da su u pitanju tri ogromna projekta, tri serije. Od te tri, dve će se raditi za digitalne platofrme, dok je ...

Pripremaju se tri nove velike turske serije!

Turski blogeri danas izveštavaju da su započele pripreme na novim velikim projektima.

Bloger Dedikoducu Cocuk najavio je "bombu" od TV serije, koja će oduševiti sve, kako radnjom tako i glumačkim kadrom. Bloger Tokyo pojašnjava da su u pitanju tri ogromna projekta, tri serije. Od te tri, dve će se raditi za digitalne platofrme, dok je jedna TV serija. U prilog ovim najavama ide i to da će veliki broj sjajnih glumaca biti slobodan tokom leta. Snimanje novih serija će započeti na leto, a imena koja će biti bez posla su zaista impresivna. Aras Bulut Iynemli, Baris Arduc, Tuba Buyukustun, Ebru Sahin, Akin Akinozu su samo neka od imena. Ukoliko se na leto ne nastavi serija Sen Cal Kapimi slobodni će biti i Hande Ercel i Kerem Bursin, koji su obeležili prethodnu godinu.

Lista se nastavlja, a jedno je sigurno. Očekuje nas zaista uzbudljivo leto po pitanju novih projekata vezanih za serije u Turskoj.

NOVO - Nova serija Cana Yamana će biti emitovana na italijanskom TV kanalu

By: TV Exposed