Ebru Sahin impresionirana scenarijem za seriju Destan!

Turska glumica Ebru Sahin, koja je oduševila mnoge ulogom Reyyan u seriji Hercai koja se emitovala na ATV TV kanalu, u novoj sezoni će se pojaviti na kanalu TRT 1. Glumica je prihvatila ponudu za glavnu ulogu u novoj istorijskoj seriji koja nosi naziv Destan.

Ebru Sahin impresionirana scenarijem za seriju Destan!

Foto Credits: IMDB

U pitanju je novi projekat kompanije Bozdag Film, što u samom startu mnogo obećava. Radnja ove nove serije će biti smeštena u 9. vek, pre nego što je turski narod prihvatio Islam. Gledaćemo ljubavnu priču, koja će se u početku svima činiti nemogućom.

Ebru Sahin je izjavila da ju je scenario nakon prvog čitanja ostavio bez daha. Oduševljena je pričom u seriji i to je bio glavni razlog što je prihvatila ponudu za rad u njoj. Prema njenom mišljenju, na sjajan način je prikazan taj istorijski period i biće joj prava čast da radi na takvom projektu.

Snimanje kadrova na seriji Destan započeće krajem jula ove godine. Za režisera ovog projekta je izabran Emir Khalilzadeh. Scenario za novu seriju Ebru Sahin pišu Ayse Ferda Yilmaz i Sedef Nehir Erdem, koji su prethodno radili na serijama Sen Anlat Karadeniz i Sefirin Kizi.

U toku je izbor glavnog muškog protagoniste. Jedno od imena koje se najviše pominje na društvenim mrežama, više kao želja jeste Akin Akinozu. U svetu turskih serija se ništa sa sigurnošću ne može potvrditi, tako da nije nemoguće da ponovo zajedno na ekranima gledamo Akina i Ebru.

 NOVO - Lik Alico iz Cukura u seriji Uc Kurus?!

By: Milt-TV Exposed