Ebru Şahin u centru medijskih skandala u Turskoj

Ebru Şahin, zvezda serije Hercai našla se na udaru turskih medija. Zbog navodne dve afere, turski mediji su otišli toliko daleko da su je nazvali “devojkom niskog morala”, što je razbesnelo fanove ove glumice. Svaki odmor svih zvezda širom sveta, pa tako i turskih je prilika i izazov za paparace. Cilj je jasan, uslikati nešto ...

Ebru Şahin u centru medijskih skandala u Turskoj

Ebru Şahin, zvezda serije Hercai našla se na udaru turskih medija.

Zbog navodne dve afere, turski mediji su otišli toliko daleko da su je nazvali "devojkom niskog morala", što je razbesnelo fanove ove glumice. Svaki odmor svih zvezda širom sveta, pa tako i turskih je prilika i izazov za paparace. Cilj je jasan, uslikati nešto od čega bi mogla da se predstavi senzacija. Jedna od omiljenih tema za paparace je svakako ljubavna veza poznatih osoba. A ako nema afere - ponekad se zbog tiraža iste izmisle, čak i svesno rizikuje tužba.

Glumica Ebru Sahin je to osetila na svojoj koži. Novinari u Turskoj su pisali da je viđena na plaži, čak i da je u vezi sa turskim pevačem Oguzhanom Kocom. Pevač je to demantovao na društvenim mrežama, a ubrzo je usledila nova vest o glumici. U štampi je navedeno da se Ebru viđa sa košarkašem Cedijem Osmanom. Fotografije sa zajedničkog odmora su navodno bila potvrda tih tvrdnji. Osim, kako se ispostavilo, Ebru i Cedi su se sreli u Alacatiju i to je bilo samo prolazno poznanstvo i ništa više.

Glumica je demantovala i tu informaciju, a hajka na nju se nastavila. Taiiar Isıksacan, sa popularne web stranice „Leteća ptica“, podelio je svoje mišljenje o ponašanju mlade glumice i nazvao je devojkom niskog morala!

By: TV Exposed