Elcin Sangu uskoro na Netflixu (FOTO)

Elcin Sangu, koja je blistala sa serijom Kiralik Ask, dugo se nije pojavljivala na ekranu i bila je veoma selektivna u odabiru svojih projekata. Glumila je u seriji pod nazivom Immortals, koja je snimljena za digitalnu platformu, a zatim je na ekran izašla sa Kivancom Tatlitugom u seriji Kurt Seyit ve Sura. Glumica, koja se ...

Elcin Sangu uskoro na Netflixu (FOTO)

Elcin Sangu, koja je blistala sa serijom Kiralik Ask, dugo se nije pojavljivala na ekranu i bila je veoma selektivna u odabiru svojih projekata. Glumila je u seriji pod nazivom Immortals, koja je snimljena za digitalnu platformu, a zatim je na ekran izašla sa Kivancom Tatlitugom u seriji Kurt Seyit ve Sura. Glumica, koja se vratila romantično komičnom stilu , takođe je razočarana svojim poslednjim projektom Iyi Gunde Kotu Gunde.

Izgleda da je Elcin Sangu selektivnija u odabiru uloga nakon što je njen projekat završen za kratko vreme. Stvar je znatiželje u kakvim serijama će se glumica pojavljivati nadalje.

Publika će imati priliku da je vidi u novoj produkciji. Elcin Sangu glumi u filmu 9 Kere Leyla, koji je režirao Ezel Akay, a glavne uloge tumače Demet Akbag i Haluk Bilginer.

Saznalo se da će film, u kome su i Frat Tanis i Alican Yucesoy, biti prikazan na Netflixu.

Elcin Sangu podelila je ovu dobru vest sa svojim obožavaocima na svom nalogu na društvenim mrežama.

Film će se na Netflixu naći 4. decembra 2020.

Zbog epidemije Covid19, mnogi filmovi emitovaće se na Netflixu a među njima je i 9 Kere Leyla.

By: TV Exposed

NOVO-Hrabra odluka za Alev Alev seriju