Emotivan oproštaj kolega iz serije Camdaki Kiz od Nur Surer!

Oproštaj od lika Feride, koju igra glumica Nur Surer, obeležen je u epizodi Kanala D serije Camdaki Kiz emitovanoj u četvrtak, 29. decembra.

Emotivan oproštaj kolega iz serije Camdaki Kiz od Nur Surer!

Foto Credits: Internet Haber

Poznata glumica Nur Surer je veoma uspešno glumila u seriji Camdaki Kiz, koja nastavlja svoju treću sezonu. U priči serije, najistaknutiji lik u smislu tvrdoće i nemilosrdnosti je nesumnjivo bila Feride. Dok je reditelj Nadim Guc sprečio da ovaj lik emocionalno omekša, Nur Surer je otkrila da je imala poteškoća da pokaže oštar stav u tom procesu.

Sjajna turska glumica, koja je pokazala veličanstvenu glumu u liku Feride i fascinirala milione gledalaca na ekranu, završila je svoj posao, tako što je njen lik u radnji preminuo u poslednjoj epizodi i oprostila se od serije.

Burcu Biricik je na društvenim mrežama podelila da je mnogo naučila od starije koleginice i iskusne glumice koja je igrala njenu majku u seriji. U svom postu koristila je sledeće emocionalne izraze:

“Moja draga Nur Surer, velika mi je čast što imam priliku da radim sa vama. Zahvalna sam na onome što sam naučila od vas, na vašem druženju, ljubavi i partnerstvu. Volim te mnogo.".

Enis Arikan se takođe oprostio od Nur Surer objavom na društvenim mrežama. Arikan je u svom postu napisao sledeće; „Moje zlo srce ima lice Nur. Ne znam kako će biti bez tebe. Gladan sam za tobom. Mnogo te volimo, tako.”.

View this post on Instagram

A post shared by Enis Arıkan (@enisarikan)

NOVO - Evo nove uloge Hande Dogandemir!

By: TV Exposed