Evo kako je Miloš Biković postao najpopularniji srpski glumac

Miloš Biković je srpski glumac rođen 13. januara 1988. godine. U prethodnih nekoliko godina postao je najpopularniji među svojim kolegama, ne samo u Srbiji.

Evo kako je Miloš Biković postao najpopularniji srpski glumac

O njegovom životu u tinejdžerskim danima, školovanju i razvoju već je bilo reči. Biković se aktivno bavi glumom od 2004. godine. Doduše, malo ko se seća njegove uloge u projektima “Stižu dolari” u kojima je glumio Nebojšu Ljutića. Nakon toga pojavio se i u “Vratiće se rode” kao Filip. Prekretnica u njegovoj karijeri bez dileme je film “Montevideo, Bog te video”. Prvi deo filma, zatim serija i nastavak učinili su Miloša veoma popularnim na prostorima bivše Ex-Yu. Između tih projekata i nakon njih, uloge su se samo ređale. Miloša Bikovića smo mogli da gledamo i u “Beloj lađi”, “Šeširu profesora Koste Vujića”,  zatim TV seriji “Ravna gora”. Poznat je i kao Radmilo iz filma “Kad ljubav zakasni” i TV serije “Samac u braku”. Pored uspešnog fudbalera glumio je i uspešnog košarkaša u projektu “Bićemo prvaci sveta”.

Na domaće nadovezale su se i uloge u inostranstvu. Tako je ovaj sjajan mladić bio deo filma “Bezdušni 2”, “Led” kao i filma sa Antoniom Banderasom koji nosi naziv “Izvan granica reanosti”. U Rusiji je jednostavno – omiljen. U prilog tome govori i gledanost TV serije “Hotel Eleon”. Njegova popularnost u Rusiji je zaista neverovatna i tom temom ćemo se baviti neki drugi put. Od 24. februara poseduje i rusko državljanstvo. Ono što je lansiralo Bikovića u sam vrh popularnosti među glumcima na ovim prostorima su film a potom i serija “Južni vetar”. Taj projekat mu je doneo veliku popularnost među mlađim generacijama. Gotovo da nema tog tinejdžera i mladića na prostorima bivše Jugoslavije koji ne zna ko je Petar Maraš (Bikovićev lik u “Južnom vetru”). Posebnu pažnju na sebe skrenuo je i ulogom u filmovima “Balkanska međa” i “Hotel Beograd”. Do sada nismo nabrojali ni pola njegovih uloga, a lista već deluje sjajno. Uz to, podsećamo, Miloš je u januaru napunio tek trideset i tri godine.  

O njegovoj popularnosti govore i brojke na društvenim mrežama. Miloš Biković je veoma aktivan na društvenoj mreži Instagram. Do sada je postavio čak 2.000 postova. Na toj društvenoj mreži ga prati blizu 2 miliona ljudi, što je zaista neverovatna brojka za ovdašnje uslove.

Pored aktivnog bavljenja glumom, Biković se bavi i produkcijom. U toku 2016. godine osnovao je kompaniju Archangel studios. Upravo ta kompanija stoji iza sjajnih projekata kao što su “Južni vetar”, “Balkanska međa”, “Hotel Beograd” i “Ambasada”. Kao omiljenog glumca i idola više puta je naveo Zorana Radmilovića. Omiljeni pisac mu je Fjodor Dostojevski. Miloš trenutno pohađa doktorske studije na Fakultetu umetnosti u Beogradu. Govori srpski, engleski i ruski jezik.

By: Milt-TV Exposed