Evo zbog čega se Berguzar Korel vraća poslu

Turska glumica Berguzar Korel koja se priprema za novu seriju za digitalnu platformu Exxen viđena je pre dva dana u Etiler području. Tada je dala kratak intervju prisutnim novinarima. Glumica je rekla da snimanje njenog novog projekta počinje u martu ili aprilu. Svideo joj se scenario i napravila je izuzetak i prihvatila ulogu. Ranije je ...

Evo zbog čega se Berguzar Korel vraća poslu

Turska glumica Berguzar Korel koja se priprema za novu seriju za digitalnu platformu Exxen viđena je pre dva dana u Etiler području.

Tada je dala kratak intervju prisutnim novinarima. Glumica je rekla da snimanje njenog novog projekta počinje u martu ili aprilu. Svideo joj se scenario i napravila je izuzetak i prihvatila ulogu. Ranije je više puta isticala da ne želi da radi tokom pandemije. Uz to, Berguzar kaže da ima potpuno poverenje u kompaniju koja radi ovaj projekat. Sve neophodne mere zaštite su tu i nema razloga za brigu. Kada su je upitali, ko će biti njen partner u ovoj novoj seriji, Berguzar Korel je izjavila da sada na to pitanje ne može da odgovori.

U narednom periodu tu informaciju će objaviti kompanija koja je zadužena za produkciju nove serije, poručila je popularna glumica.

NOVO - Kerem Bursin proveo noć kod Hande Ercel – ljubav ili PR za seriju?!

By: TV Exposed