Ezgi Mola o težini glumica i glavnim ulogama

Turska glumica Ezgi Mola koja je oduševila publiku njenom ulogom u seriji Masumlar Apartmani, upitana je o mišljenju Hazal Kaye i njenoj najnovijoj izjavi. Izjava koju je Hazal nedavno dala se odnosi na fizički izgled, odnosno težinu glumica, i to da punije glumice nikada ne dobiju glavne uloge u serijama i filmovima u Turskoj. Mola ...

Ezgi Mola o težini glumica i glavnim ulogama

Turska glumica Ezgi Mola koja je oduševila publiku njenom ulogom u seriji Masumlar Apartmani, upitana je o mišljenju Hazal Kaye i njenoj najnovijoj izjavi.

Izjava koju je Hazal nedavno dala se odnosi na fizički izgled, odnosno težinu glumica, i to da punije glumice nikada ne dobiju glavne uloge u serijama i filmovima u Turskoj. Mola ima ipak drugačije mišljenje. Ona smatra da je mnogo važnije to kako neko glumi, i da li glumac može da igra neki lik ili ne. Kako ističe, nikada nije bila mršava i to nikada nije uticalo na to da li će dobiti ulogu ili ne.

Smatra da svako može da nađe sebi odgovarajuću ulogu, ukoliko poseduje glumačke kvalitete. Kada je upitana za njenu ulogu u seriji Masumlar Apartmani, Ezgi je priznala da ona i u privatnom životu sa velikom pažnjom čisti kuću, ali da njen lik radi to iz opsesije, poput bolesti.

NOVO - Dvoje novih glumaca u seriji Sol Yanim

By: TV Exposed