Gde su nestali strpljenje i podrška za seriju Sifirnci Gun / Nulti dan?!

Turski kanal tv8 se u poslednje vreme dosta trudi da privuče gledaoce serije emitujući serije jednu za drugom.

Gde su nestali strpljenje i podrška za seriju Sifirnci Gun / Nulti dan?!

Foto Credits: IMDB

Producirajući dramske projekte uzastopno 2022. godine sa dnevnim serijama kao što su Canim Annem, Yazgi i Kadere Karsi, tv8 je takođe bio na dnevnom redu sa serijama Tuzak / Klopka i Sifirinci Gun / Nulti dan, gde je očekivao veliki uspeh.

Međutim, možemo reći da tv8 ne razume u potpunosti šta želi od bilo koje od ovih serija. Canim Annem, Yazgi i Kadere Karsi serije služile su kao dnevne dramske serije koje mogu privući pažnju u inostranstvu, na neki način, dakle, služile su cilju tv8 da raste van granica Turske.

Dopirući do velike publike u inostranstvu serijom Tuzak, tv8 je uzeo u obzir da iako partnerstvo Akina Akinozua i Bensu Soral nije donelo dobru gledanost u Turskoj, jeste popularno van granica te zemlje.

Presudila podrška u inostranstvu

Acun Ilicali, vlasnik  kanala tv8, takođe je najavio da će se serija Tuzak nastaviti u najkritičnijem trenutku, dozvoljavajući da se završe konačni zahtevi i da se serija nastavi svojim putem. U stvari, velika podrška fanova Akina Aiınozua na društvenim mrežama i dobri izgledi za prodaju serije u inostranstvu, spasili su TV seriju Tuzak / Klopka.

Međutim, podrška društvenih medija za seriju Sifirinci Gun / Nulti dan, koja je u početku izazvala veliko uzbuđenje, zatim je izbledela. Posebno, publika, koja se divila turskim TV serijama u inostranstvu, nije pokazala toliko interesovanja za projekat Sifirinci Gun kao za TV seriju Tuzak.

NOVO - Demet Ozdemir odabrala posebnu kampanju za svoj predstojeći rođendan!

By: TV Exposed