Gokhan Atalay u seriji Kurulus Osman

Gokhan Atalay, sa likom Yunusa Emrea, pridružio se glumačkoj ekipi pete sezone istorijske TV serije Kurulus Osman.

Gokhan Atalay u seriji Kurulus Osman

Foto Credits: Haberler

Serija Kurulus Osman je oborila rekorde gledanosti u Turskoj i ima milione gledalaca u različitim zemljama sveta.

Gokhan Atalay je ranije osvojio srca svojim likom Yunus Emre. Dok su ambiciozni glumci bili uključeni u petu sezonu serije Kurulus Osman, koja će publiku na ATV TV ekranima dočekati u sredu, 4. oktobra u 20:00 sa novom pričom, scenografijama i glumačkom ekipom, Atalay, koji se pridružio seriji sa likom Yunusa Emrea, napravio je veliki uticaj.

Iskusni glumac Gokhan Atalay je i ranije osvojio srca svojim likom Yunusa Emrea u seriji koja je nosila naziv Yunus Emre.

Nova era u seriji

Smrću sultana Mesuta, Seldžučka država, koja je držala anadolske kneževine na okupu, propala je. Sada će se moćni begovi Anadolije suočiti jedni sa drugima da bi se uspostavila država.

Yunus Emre će biti duhovni vodič Osman-bega na putu ka sultanu, gde će se koristiti ratovi, borba, inteligencija i sve vrste trikova. Yunus Emre osvetliće put Osman-begu u brojnim nevoljama u koje upada.

Produkcija, dizajn projekta i scenario serije Kurulus Osman pripadaju Mehmetu Bozdagu.

U režiji Ahmeta Iilmaza i sa Burakom Ozcivitom u glavnoj ulozi Osman-bega, serija Kurulus Osman će nastaviti da ostavlja trag sredom na ATV ekranima u novoj sezoni.

NOVO - Upaljeni alarmi za seriju Uc Kiz Kardes / Tri sestre

By: TV Exposed