Hafsanur Sancaktutan iskreno o tome koliko se promenila

Mlada turska glumica Hafsanur Sancaktutan nastavlja da se pojavljuje na ekranu sa letnjom serijom Ya Cok Seversen / Ako voliš previše.

Hafsanur Sancaktutan iskreno o tome koliko se promenila

Foto Credits: RiriNano

Sprovodeći istaknut partnerski proces sa Keremom Bursinom, glumica živi važne dane u svojoj karijeri.

Serija Ya Cok Seversen, koja je bila veoma popularna u inostranstvu, takođe je stvorila odlične interakcije na društvenim mrežama, što je dovelo do dobre promotivne kampanje.

Uprkos tome, iz gledanosti shvatamo da je serija dobila manje pažnje nego što je očekivala domaća publika.

Hafsanur Sancaktutan nastavlja da raste u svojoj karijeri sa likom Lejle. Glumica, koja je u industriju ušla sa 19 godina, takođe je rekla da je od tada doživela veliku promenu.

Upoznaje sebe

Koristeći zanimljive izraze u intervjuu za list Hurriyet, Hafsanur Sancaktutan je otkrila da su njene misli sada drugačije i da upoznaje sebe sledećim rečima:

„Imala sam 19 godina kada sam prvi put ušla u industriju. Bila sam još uvek dete. Nastavljam da se razvijam. Dok sam pokušavala da upoznam sebe, dobila sam posao gde sam pokušavala da kažem ljudima nešto. Onda sam se zapitala: „Da li razumem kada pokušavam nešto da kažem?“.

I ja rastem, moram da razumem ispravno da bih mogao da objasnim. Drugim rečima, osetila sam da sam odrasla, sazrela i prešla na stranu razmišljanja o svima. Ako glumim, zaista želim da se igram sa svešću o kojoj se ranije nije mnogo govorilo, o temama koje nisu otvorene, ali treba da se otvore, nešto što će zaista koristiti ljudima. Moje percepcije su se promenile.".

NOVO - Erdal Ozyagcilar o glumi

By: TV Exposed