Yigit Kocak uživa u popularnosti

Čini se da je Yigit Kocak, koji je napravio veliki skok u svojoj karijeri likom Omera u TV seriji Kardeslerim / Moja braća, počeo da gradi svoje ime u inostranstvu.

Yigit Kocak uživa u popularnosti

Foto Credits: Sozcu Gazetesi

Yigit Kocak, koji se pojavio u tri TV serije emitovane na ATV-u, odjednom je stekao popularnost, posebno likom Omera u projektu Kardeslerim  / Moja braća.

Snažna priča ove turske serije i dobra igra mladih glumaca imali su veliki uticaj na društvenim mrežama.

Kao i mnogi mladi glumci u priči, milioni akcija su do sada podeljeni na društvenim mrežama za Yigita Kocaka, u vidu objava, komentara i slično. Formirana je velika baza fanova i Yigit Kocak je bio predmet velikog talasa interakcije na društvenim mrežama kao jedan od omiljenih mladih turskih glumaca ove publike.

Na ovaj način, Yigit, koji se često pojavljuje u štampi i koji je iskoristio priliku koja mu je pružena u TV seriji Kardeslerim, usavršavanjem svoje glumačke veštine, preneo je svoju popularnost i van granica matične zemlje, pri čemu je serija ostavila veliki uticaj.

Ekspanzija popularnosti u Španiji

Glumac, koji se pojavio na televiziji Antena 3, sastao se i sa svojim fanovima i imao priliku da poseti glavni grad Madrid. TV serija Kardeslerim, koja se emituje pod nazivom Hermanos u Španiji, stvorila je veliku priliku za karijeru za mnoge glumce.

Yigit Kocak je jedno od imena koje je najbolje iskoristilo ovu priliku. Glumac, koji se sastao sa više od 10 novinarskih organizacija i privukao pažnju velike baze fanova, takođe se sastao i sa 12 fanova i upoznao ih. Ovim korakom Kocak je postao jedan od turskih glumaca koji će se sve snažnije pratiti u Španiji, a vrhunac svoje popularnosti dostigao je privlačeći veliku pažnju španskih medija.

NOVO - Eser Eyuboglu uživa u radu u seriji Gonul Dagi

By: TV Exposed