Hazal Subasi u novoj seriji?!

Čini se da će i Hazal Subasi da krene putem mnogih kolega. Mlada glumica Hazal Subasi dobila je ponudu za rad na digitalnoj platformi, koje postaju sve popularnije kod turskih glumaca. Reč je o novoj Netflixovoj seriji. Hazal Subasi je nedavno završila svoj rad u seriji Cukur. U narednom periodu će početi snimanje novog filma, ...

Hazal Subasi u novoj seriji?!

Čini se da će i Hazal Subasi da krene putem mnogih kolega.

Mlada glumica Hazal Subasi dobila je ponudu za rad na digitalnoj platformi, koje postaju sve popularnije kod turskih glumaca. Reč je o novoj Netflixovoj seriji. Hazal Subasi je nedavno završila svoj rad u seriji Cukur. U narednom periodu će početi snimanje novog filma, ovaj put za Gain digitalnu platformu. Naziv filma je Bizi Ayiran Cizgi, a početak snimanja kadrova na projektu je odložen zbog vremenskih uslova.

Glumica je već pronašla rešenje da iskoristi slobodno vreme. Prema Birsen Altuntas, Hazal Subasi pregovara za glavnu ulogu u novom projektu kompanije Tims&B. Reč je o seriji Sicak Kafa koja se snima za Netflix. Prema trenutno dostupnim informacijama, Hazal je blizu konačnog dogovora za ulogu u ovom projektu.

NOVO - Onur Bilge u seriji Yesilcam

By: TV Exposed