Kendi Dusen Aglamaz nastavlja sa dobrom gledanošću, porast za Ya Cok Seversen!

Ovog leta nemamo neki veliki hit kada su u pitanju turske serije. Ipak, projekat Kendi Dusen Aglamaz ostavuje veoma dobre rezultate za letnji period.

Kendi Dusen Aglamaz nastavlja sa dobrom gledanošću, porast za Ya Cok Seversen!

Foto Credits: Haberler

Serija Kendi Dusen Aglamaz koja se emituje četvrkom uveče ima najbolji rejting od letnjih projekata.

U epizodi 5 koja je emitovana juče, total rejting je iznosio 3.66, što je porast za 0.23 u odnosu na prošlu epizodu i koji je seriju Kendi Dusen Aglamaz svrstao na prvo mestu u toj kategoriji.

U AB kategoriji rejting  je bio 2.46, odnosno niži za 0.33, dovoljan za treću poziciju u toj kategoriji. U ABC1 kategoriji rejting je iznosio 3.45, viši za 0.34 u odnosu na epizodu 4 i koji je projektu obezbedio drugo mesto.

Porast u svim kategorijama za Ya Cok Seversen

Vest o porastu rejtinga serije Ya Cok Seversen / Ako voliš previše može da raduje sve koji prate seriju.

Rast nije bio prevelik ali je svakako dobra vest. U total kategoriji je ostvarena brojka od 2.48, što je za 0.29 više nego u prošloj epizodi, dovoljno za treću poziciji.

U kategoriji rejtinga AB je zabeležen najveći porast. Epizoda tri serije Ya Cok Seversen je u ovoj kategoriji ostvarila porast gledanosti za 0.87, pa je brojka iznosila 2.82 i donela drugo mesto seriji. U ABC1 kategoriji brojke je iznosila 2.96, što je porast od 0.84, dovoljan za drugo mesto juče.

Fanovi se svakako nadaju da će se trend porasta gledanosti nastaviti i narednog četvrtka.

NOVO - Bestemsu Ozdemir želi da radi u Holivudu!

By: TV Exposed