Kerem Bursin već na novom poslu

Turski glumac Kerem Bursin završio je rad na seriji Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata. Do kraja serije je ostalo da se emituje još četiri epizode, ali je snimanje kadrova na ovom projektu uspešno završeno.

Kerem Bursin već na novom poslu

Foto Credits: Screenshot Instagram/ thebursin (Kerem Bursin)

Kerem Bursin ipak ne odmara. On je sa seta serije, prešao na drugi set. Ovaj put radi se o snimanju jedne reklame. Glumac je na svom Instastoriju objavio fotografiju sa snimanja nove reklame za svetski poznati automobilski brend BMW. Kerem ima potpisan sponzorski ugovor sa BMW Turkiye čije je zaštitno lice. Pored BMW Turkiye, ovaj sjajni glumac je i zaštitno lice kompanije Under Armour.

O njegovim planovima za nastavak glumačke karijere se ne zna mnogo. Ostaje da vidimo da li ćemo Kerema gledati u nekoj novoj seriji ili filmu. Za razliku od Hande, koja je najavila da će otići na pauzu i raditi na sebi, Bursin se nije zvanično oglašavao. Tačnije, nije najavljivao planove za budućnost. Kako sada stvari stoje, ovaj popularni glumac će nastaviti sa radom.

Uz to, stigla je vest da će serija Aynen Aynen u kojoj Kerem Bursin tumači jednu od glavnih uloga dobiti još jednu novu sezonu.

NOVO - Busra Develi – Vraćam se u novoj sezoni!

 By: Milt-TV Exposed