Kraj za seriju Masumlar Apartmani / Apartmani nevinih po završetku sezone?!

Stigle su i nove informacije vezane za tursku seriju Masumlar Apartmani / Apartmani nevinih. Nove informacije se verovatno neće dopasti fanovima ovog projekta.

Kraj za seriju Masumlar Apartmani / Apartmani nevinih po završetku sezone?!

Foto Credits: IMDB

Serija Masumlar Apartmani / Apartmani Nevinih se prema pisanju sve većeg broja izvora polako bliži svom kraju. Svi su saglasni da će serija biti završena po okončanju aktuelne sezone. Zvaničnih informacija za sada nema, ali nema ni demanata ove vesti. Ostaje da sačekamo da se oglase ljudi zaduženi za ovaj projekat.

Turska serija Masumlar Apartmani / Apartmani nevinih se radi u produkciji kompanije OGM Pictures. Premijera ovog projekta je bila 15. septembra 2020. godine. Trenutno se emituje druga i po svemu sudeći poslednja sezona ove serije.

Radnja je zasnovana na knjizi Dr Gulseren Budayicioglu, koju čine lista priča koje su različiti pacijenti delili s terapeutima. Ova adaptacija prati priču o dve opsesivne sestre - Safiye (Ezgi Mola) i Guben ( Merve Dizdar) i jednog brata - Hana (Birkan Sokullu), koji je čitav svoj život posvetio potrebama svoje porodice, neumorno se prebacujući između posla i kuće.

Jednog dana, Hanov svet se promio kada je ugledao i odmah se zaljubio u Inci (Farah Zeynep Abdullah). Han je prvi put u životu potražio sopstvenu sreću. Za porodicu Derenoglu, koja svakodnevno živi  “kao na iglama”, dolaskom Inci stvari će još više izmaći kontroli.

NOVO - Ceyda Ates spremna za povratak u turske serije!

 By: Milt-TV Exposed