Levent Ulgen u novoj TV seriji

Glumac Levent Ulgen, koji je rođen u Konji 1962. godine, postao je jedan od nezaobilaznih glumaca kao ime koje uvek iznenađuje publiku učešćem u veoma različitim likovima u turskim TV serijama i bioskopskoj industriji.

Levent Ulgen u novoj TV seriji

Foto Credits: Internet Haber

Glumac, kojeg smo godinama gledali u različitim TV serijama, ne pamti se samo po svojim komičnim ulogama, već se pojavljuje i kao negativac u dramskim pričama.

Levent Ulgen, kojeg publika ne pamti samo po komičnoj ulozi u zabavnim produkcijama kao što su Akasya Duragi i En Son Babalar Duyar, takođe se pojavio na ekranu sa drugačijim likom kao što je Necmi u TV seriji Kiralik Ask. Levent Ulgen je ime koje uvek nađe ulogu u različitim TV serijama kao što su Kuzgun, Gencligim Eyvah, Kacis, Baba i uspeva da ga zavoli publika.

Pored nastupa u TV serijama u kojima se poslednjih godina pojavljuje jedan za drugim, iskusni turski glumac se pretvorio u majstora kreiranja likova preuzimajući potpuno drugačiji identitet u svakoj ulozi. Glumac, koji je prošle sezone igrao lik Selahatina u TV seriji Baba / Otac, takođe je uspeo da iznenadi sve likom Ebua Abidina u priči koju je snimio za Disney Plus, u projektu po imenu Kacis, seriji koju je napisao Engin Akyurek.

Levent Ulgen će biti jedan od neizostavnih delova ekrana 2023. godine. Ovog puta gledaćemo popularnog glumca u TV seriji Aile / Porodica, koja se uskoro očekuje na ekranu Show TV-a.

NOVO - Damla Sonmez otkrila koliko dugo se Aras Bulut Iynemli pripremao za seriju Ataturk

By: TV Exposed