Nebahat Cehre o njenim ulogama

Glumica Nebahat Cehre dala je novi intervju turskim medijima. U njemu je u najvećoj meri govorila o njenim ulogama i šta je to što je jako zamara.

Nebahat Cehre o njenim ulogama

Foto Credits: Internet Haber

Nebahat je istakla da je veoma umorna od uloga majke koja sve naređuje. Dosadilo joj je da glumi majku koja živi u luksuznoj kući i po ceo dan samo komanduje sinu i snaji. Cehre je rekla da ne želi više da se vraća stereotipnim ulogama. Kod nje te uloge izazivaju dosadu i uopšte joj više nisu zanimljive. Kako je dodala, nije ništa pogrešno u slikama majke koje te uloge šalju, ali bi želela da u budućnosti tumači neki neobičan, specifičan lik.

Nebahat Cehre ima sebe ima malo je reći impresivnu karijeru. Ova 77-godišnja dama se pojavila u preko stotinu uloga. U toku prošle godine gledali smo je u drugoj epizodi serije Menajerimi Ara. Pre toga glumila je Olcay Cifthanli u seriji Yuvamdaki Dusman. Pojavila se i u seriji Kara Para Ask. Gotovo svi znaju njenu ulogu Ayse Hafse Sultan u seriji Sulejman Veličanstveni. U tom projektu pojavila se u 73 epizode.

Spisak njenih uloga je zaista podugačak a tu se izdvajaju i projekti Zabranjena ljubav, Noć u junu i ogroman broj projekata iz 70.-ih i 80.-ih godina prošlog veka.

NOVO - Promene u seriji Čukurova

 By: Milt-TV Exposed