Neprijatna situacija za Kaana Yildirima

Prema pisanju turske štampe glumac Kaan Yildirim se našao u neprijatnoj sitaciji. Glumac je morao na kratko vreme da se rastane od njegove drage Hadise. Hadise je dobila pozitivan test na koronavirus i moral u samoizolaciju. Poznata pevačica je otišla u drugi apartman kako ne bi zarazila svog momka. Na svu sreću Hadise nema ozbiljnije ...

Neprijatna situacija za Kaana Yildirima

Prema pisanju turske štampe glumac Kaan Yildirim se našao u neprijatnoj sitaciji.

Glumac je morao na kratko vreme da se rastane od njegove drage Hadise. Hadise je dobila pozitivan test na koronavirus i moral u samoizolaciju. Poznata pevačica je otišla u drugi apartman kako ne bi zarazila svog momka. Na svu sreću Hadise nema ozbiljnije simptome, i nada se da će brzo biti negativna na testu.

Za to vreme, Kaan će morati da bude razdvojen od svoje drage za koju je kako ističe jako vezan. Kako je nekoliko puta isticao veoma je srećan sa novom devojkom i uživaju u svakom zajedničkom trenutku. Yildirim je bio u braku sa Ezgi Eyuboglu od 2016. do 2019. godine. Početkom avgusta ove godine je potvrdio svoju vezu za kantautorkom belgijsko-turskog porekla Hadise. Tada je na svom Instagram profilu objavio fotografiju zajedno sa novom voljenom.

NOVO - Show TV mora da plati odštetu glumici Hande Dogandemir!

By: TV Exposed