Nova najava serije Dilek Tasi / Kamen želja – novi nalet emocija!

Objavljena je nova promocija nove TV serije Kanala D, Dilek Tasi / Kamen želja, koja je spremna da se pojavi pred publikom u četvrtak, 7. septembra.

Nova najava serije Dilek Tasi / Kamen želja – novi nalet emocija!

Foto Credits: Sozcu Gazetesi

Promocija, odnosno video najava projekta gde su se emotivne scene susrele sa publikom, povećala je radoznalost za serijom.

O novoj promociji projekta Dilek Tasi ponovo se mnogo pričalo i i dalje priča. Promocija serije čija se radnja održava u Istanbulu 80-ih godina i sa svim svojim realizmom opisuje depresivna vremena tog perioda, dobila je veliko priznanje čim je objavljena.

Rečenica „Ovi zidovi, ove rešetke, ova gvozdena vrata nisu dovoljni da razdvoje oca i njegovu ćerku...“ na promociji je svima dirnula u srce.

Za produkciju serije je zadužena kompanija Pastel Film a producenti su Yasar Irvul i Efe Irvul.

Odbrojavanje do premijere

Režiser projekta Dilek Tasi / Kamen želja je Altan Donmez. Glavne uloge u seriji, o kojoj će biti reči svojom njenom produkcijom, dele Salih Bademci, Hazal Subasi i Ozan Dolunay.

U seriji, koja govori o priči smeštenoj u osamdesete, učestvuju uspešna imena kao što su Perihan Savas, Ozge Ozberk, Teoman Kumbaracibasi, Elif Dogan, Cicek Diligil, Engin Yuksel, Afra Karagoz. Scenario serije je napisao Can Sinan.

Dilek Tasi, o čijem se dramatičnom scenariju sve više priča i koji ima uspešnu glumačku postavu, počinje u četvrtak, 7. septembra na Kanalu D.

Tu je i pomenuta, nova video najava, odnosno najava prve epizode.

NOVO - Otkriveno kada počinje nova sezona serije Gonul Dagi

By: TV Exposed